03.03.2013 na Dizajn svaki dan

Dizajneri – evo 7 Tumblra koje morate pratiti

Dizajneri – evo 7 Tumblra koje morate pratiti

Prošlo je nekoliko mjeseci od kako sam zadnji puta preporučio odlične Tumblre za pratiti, a u međuvremenu se pojavilo mnogo novih ili sam otkrio neke koji su mi promakli.

Pogledajte izbor od 7 odličnih mini-blogova kojima morate kliknuti follow :).

Little Big Details
littlebig
Ovaj tumblr namijenjen je prvenstveno dizajnerima sučelja – na sebi sadrži hrpu sitnih detalja koje često ne primjećujemo u svakodnevnom korištenju web servisa, a uvelike pridonose korisničkom iskustvu.

Somehow design
somehow
Simpatičan blog koji se fokusira uglavnom na produkt dizajn, moguće je i poslati vlastite radove ili zanimljivosti pronađene na internetu.

Geometry daily
geometry
Grafički dizajner Tilman Zitzmann svakodnevno na svom tumblru Geometry daily objavljuje razne geometrijske kompozicije čime nastoji održati svoj tok kreativnosti i izraziti svoju želju za pojednostavljenjem stvari.

Visual graphic
vg
Vođen od strane grafičkog dizajnera Davida Iraheta, ovaj tumblr je dnevni izvor inspiracije skupljene po cijelom internetu.

Interior design
interior
Službeni tumblr američkog časopisa Interior Design Magazine na sebi sadrži razne zanimljive fotografije interijera preuzete iz tiskanog izdanja.

Logo crush
logo
Tumblr koji se bavi, kako i naziv predlaže, logotipovima. Sadrži kolekciju nekih od najboljih logotipova pronađenih na stranicama kao što je Dribble.

Minimal me
minimalme
Ovaj tumblr je raj za sve ljubitelje minimalizma (poput mene), a sadrži hrpu minimalističkog dizajna, fotografija i umjetnosti. Manje je više! :)Podijelite na društvenim mrežamaVRATI ME NA KLASIČAN DSD
Povratak na vrh stranicePovratak na vrh stranice